Koulujemme lähivedet -tilaisuus 8.3. Liedossa

DSC_0277 (800x533)

8.3. klo 14-17 kokoonnumme Lietoon Tarvasjoen koululle jakamaan tietoa ja vaihtamaan kokemuksia Koulujemme lähivedet -toiminnasta. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan. Toiminta on lähtenyt liikkeelle Raumalta, joka on haastanut Lounais-Suomen kunnat ja koulut mukaan lähivesitoiminnan toteuttamiseen. Tilaisuus on suunnattu erityisesti opettajille, rehtoreille ja muille sivistystoimen edustajille.

Koulujemme lähivedet –tilaisuudessa kerromme tarkemmin mistä on kyse ja kuulemme toiminnan jo aloittaneiden kokemuksia vapaamuotoisesti keskustellen. ELY-keskus lahjoittaa kullekin Rauman haasteeseen Ympäristö Nyt –palvelussa vastaavalle koululle Suomen ympäristökeskuksen kokoaman Vesitesti-tutkimuslaukun, joka sisältää yksinkertaisia välineitä lähivesien tilan tutkintaan (arvo 70 €).

Olemme lähteneet yhteistyössä kehittämään tukiverkostoa Koulujemme lähivedet -toiminnan laajentamiseksi Lounais-Suomen alueella. Rauman lisäksi verkostossa ovat mukana Aurajokisäätiö, Paimionjoki-yhdistys, Valonia, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Suomen ympäristökeskus.

Ilmoittaudu 3.3. mennessä: ilmoittautumislomake

Lue lisää tilaisuudesta

Tutustu Koulujemme lähivedet -toimintaan

Jos haluat kuulla Koulujemme lähivedet -toiminnasta lisää jo nyt, voit olla yhteydessä Sanna Laantiin, joka toimii Aurajoella ja Paimionjoella toiminnan suunnittelijana. Yhteystiedot: sanna.laanti(at)aurajoki.net, p. 044 775 3740.