Amazing Aurajoki SUP 2.-3.7.2016

Amazing Aurajoki SUP 2.-3.7.2016 on elämysmatka SUP-laudalla meloen halki Aurajoen ainutlaatuisen kansallismaiseman.

Tapahtuma toteutetaan retkisuppailuna, jossa osallistujat melovat matkan yhdessä oppaan johdolla. Matkapituuksia on kolme: 15 km, 30 km ja 55 km.

Yleisölle tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden päästä seuraamaan retkikunnan matkaa ja tilaisuuden tutustua lajiin kokeilemalla suppailua Aurassa ja Liedossa. Luvassa on myös monipuolista ohjelmaa joenvarren tapahtumapisteissä ja runsaasti tietoa Aurajoen virkistysmahdollisuuksista.

Sarjat:

1) Explorers 2.-3.7.2016
Explorers sarjan seikkailijoille suppailu ei ole uusi tuttavuus vaan keino nähdä maailmaa uudesta näkökulmasta, rohkeasti tutkien ja itsensä haastaen. Explorerit matkaavat lähes koko joen pituuden, Riihikoskelta Turkuun, n. 55 kilometriä kahden päivän aikana.

2) Adventures lauantai 2.7.2016 tai sunnuntai 3.7.
Adventures sarjan seikkailijat nauttivat kesäpäivästään, ottaen matkan rennosti nautiskellen. Heillä ei ole välttämättä pitkää kokemusta lajista, mutta he ovatkin niitä jotka ovat aina valmiita kokeilemaan taitojaan ja tutustumaan uuteen. Adventuresit matkaavat vaihtoehtoisesti maisemareitin Aurasta Liedon asemalle n. 15 km (la) tai Liedon asemalta Turkuun n. 25 km (su) yhden päivän aikana.

3) Pioners 2.-3.7.2016
Pioneers sarjan seikkailijoille Aurajoki on tuttu jo 1990-luvun Aurajokimelonnasta. He eivät nouse SUP-laudalle, vaan heille ainoa oikea melontamuoto on vanha kunnon old school kanootilla tai kajakilla. He matkaavat lähes koko joen pituuden, Riihikoskelta Turkuun, n. 55 kilometriä kahden päivän aikana.

Tapahtuman järjestää Auranmaan Nuorkauppakamari ry. yhteistyössä Aurajokisäätiön ja Sieravuoren vesiurheilukeskuksen kanssa.

Katso lisätietoja www.aurajokisup.fi. ja https://www.facebook.com/aurajokisup .Ilmoittaudu 22.6.2016 mennessä: lyyti.in/amasup. Tervetuloa mukaan!