Muinaistulien yön melonta 31.8.2019

KAIKKI KANOOTIT VARATTUJA, tiedustele varapaikkoja tai Kanoottikuninkaan kanootteja osoitteesta info@kanoottikuningas.fi.

Tunnelmallinen iltayön melontaretki valaistuin kanootein Muinaistulien yönä Turun Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä melontaretki lähtee Aurajosen opastuskeskus Myllärintalolta (Valkkimyllynkuja 2, Turku), jonka Kesäkahvila Padollan pihalle kokoonnutaan klo 18.00 alkaen, viimeistään klo 19. Melomaan päästään klo 19.30 mennessä. Retken käännöspisteessä rantaudutaan Liedon Vanhalinnaan, jossa melojilla on mahdollisuus seurata muinaistulien yön ohjelmaa. Paluu noin klo 24, ehkä vähän jälkeen, takasin Myllärintalolle.

Yömelonnan hinta on 35 €/henki, sisältäen paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, opastuksen, vakuutuksen ja sisäänpääsyn Linnavuoren yö- tapahtumaan. Omalla kanootilla voi myös osallistua, hinta 15 €/henki.  Edellytyksenä retkelle osallistumiselle on perusuimataito. Reitillä ei ole virtauksia.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 28.8.2019 klo 16 mennessä:
1. Kanoottipaikkoihin (30 paikkaa) nettilomakkeen kautta:  https://aurajoki.nettilomake.fi/ 
2. Kajakkeihin (5 paikkaa) tai omalla kanootilla vain sähköpostilla: info@kanoottikuningas.fi.

Jos tämän jälkeen vielä  joku asia on epäselvää, ota yhteyttä retken johtajaan Pasi Vesteriseen:  info@kanoottikuningas.fi tai 050 3628511

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Kanoottikuningas.