Kesäyrittäjä Myllärintalolle!

Haemme kesäyrittäjää Aurajoen opastuskeskus Myllärintaloon kaudelle 2021 hoitamaan talon kesäkahvilaa ja avoinna pitoa. Mahdollisuuksien mukaan toimintaan voi yhdistää Aurajokisäätiön kanoottivuokrauksen sekä tapahtuma- ja tilaisuusjärjestelyjä. Avoinna pidon vähimmäisaika on 1.6.-31.8.2021 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18.

Halistenkoski ympäristöineen yhdistää ainutlaatuisella tavalla jokiluontoa, kulttuuria ja historiaa. Myös yhteisöllisyys, ympäristönhoito, vesiensuojelu ja kestävä kehitys ovat tärkeitä asioita kaikille Myllärintalon toimijoille.

Myllärintalo sijaitsee Turun Halistenkosken ainutlaatuisessa ja idyllisessä ympäristössä Aurajoen rantamilla n. kolme kilometriä Turun keskustasta. Lähes kaksisataa vuotta vanha, peruskorjattu arvorakennus on aikanaan ollut osa Maarian myllyn miljöötä.

Koskialueen lähiympäristössä sijaitsevat muun muassa Virnamäen perinne- ja muinaismuistoaluereitistöt sekä Turun vesilaitosmuseo. Alue on suosittu ulkoilukohde ja sinne on hyvät Föli-bussien ja kevyen liikenteen yhteydet Turun keskustasta aina Lietoon saakka.

Halistenkoskella voi myös kalastaa ja sen ala- ja yläjuoksun kanoottilaiturit mahdollistavat jokiretket kanooteilla.

Myllärintalon kiinteistö on Turun kaupungin omistama ja ylläpitämä, ja kesäyrittäjä toimii talossa kaupungin vuokralaisena sekä kaupungin ja Aurajokisäätiön yhteistyökumppanina. Opastuskeskuksen yleisötilat käsittävät näyttelytilat, pihapiirin kahvilapaikat, sisäpöydät sekä melontavälinevaraston ja kanoottien säilytystilat. Lisäksi päärakennuksessa on muun muassa keittiö ja muussa käytössä olevia toimistotiloja.

Kesäyrittäjä huolehtii omassa toiminnassaan tarvittavista luvista ja vakuutuksista.  Vastuunjako eri toimijoiden välillä määritellään sopimuksella. Mikäli kanoottivuokraus yhdistetään työhön, yrittäjä vastaa melonnan turvallisuudesta, asiakaspalvelusta ja kaluston kunnossa pysymisestä ohjeiden mukaisesti.

Vapaamuotoiset tarjoukset liitteineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla Aurajokisäätiöön pe 22.1.2021 mennessä osoitteeseen aurajokisaatio@aurajoki.net. Liitteinä tarvitaan kaupparekisteriote, verovelkatodistus ja todistukset lakisääteisistä vakuutuksista. Hakemusta voi täydentää jälkikäteen.

Tiloihin järjestetään erikseen sovitusti esittelyjä viikoilla 2 ja 3.

Tiedustelut ja lisätiedot: aurajokisaatio@aurajoki.net tai puh 040 5537 409.