Tutustuminen nykyaikaiseen kuivakäymälään

VEERA-hanke järjestää lauantaina 8.10 klo 10-14 retken, jonka aikana käymme tutustumassa erilaisiin kuivakäymälämalleihin ja käytössä olevaan kuivakäymälään. Pikku Vihreässä Turussa kuulemme kuivakäymälöistä ylipäätänsä ja näemme erilaisia kuivakäymälämalleja. Sattmarkin Kaffe & Safkassa taas tutustumme käytössä olevaan kuivakäymäläjärjestelmään. Päivän aikana liikumme linja-autolla ja nautimme kahvin suolaisen kanssa. Oletpa hankkimassa kuivakäymälää sisälle tai ulos tai muuten vain kiinnostunut vaihtoehtoisista käymäläratkaisuista, tämä tilaisuus on sinulle! Retki on osallistujille maksuton.

  • Ohjelma:
  • la 8.10.2016 klo 10–14
  • klo 10–11.30 esittely Pikku Vihreässä (Taalintehtaankatu 6, Turku)
  • klo 11.30–12 siirtyminen linja-autolla Kaffe & Safkaan (Sattmark 1, Parainen)
  • klo 12–12.30 kahvit suolaisen kanssa
  • klo 12.30–13.30 tutustuminen Kaffe & Safkassa käytössä oleviin kuivakäymälöihin

klo 13.30–14 paluu Pikku Vihreälle

Linja-auton kyytiin pääsee tarvittaessa myös jo klo 9.40 Turun linja-autoasemalta (Läntinen Pitkäkatu 5, tilausajolaituri nro 9), josta kyyti vie Pikku Vihreään. Ilmoitathan erikseen, jos haluat tämän kuljetuksen!

Ilmoittautuminen retkelle linja-autokuljetuksen ja kahvitarjoilun takia 5.10 mennessä: p. 044 775 3740, sanna.laanti@aurajoki.net. Paikkoja on rajoitetusti.

Haja-asutusalueella kuivakäymälä on varteenotettava vaihtoehto käymäläratkaisua mietittäessä. Niiden teknologiat ovat kehittyneet valtavasti ja ajatus vanhanajan ulkohuussista on kaukana todellisuudesta. Kuivakäymälä sopii nykyään myös ympärivuotiseen käyttöön, eikä oikein hoidettuna hajuhaittoja ole. Käymäläratkaisuja on monenlaisia ja kaikille löytyy varmasti omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa!