Linnavuoren yömelonta 29.8.2020

HUOM! Aurajokisäätiön kanootit varattu, tiedustele varapaikkoja 5.8. lähtien. Kanoottikuninkaalla vielä muutama paikka, varaukset osoitteesta https://holvi.com/shop/kanoottikuningas/ Aurajokisäätiöllä lisäksi viisi kajakkia, joita voi tiedustella sähköpostitse info@kanoottikuningas.fi.

Tunnelmallinen iltayön melontaretki valaistuin kanootein Muinaistulien yönä Turun Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä melontaretki lähtee Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolta (Valkkimyllynkuja 2, Turku), jonka pihalla kokoonnutaan klo 18.00 alkaen, viimeistään klo 18.30. Melomaan päästään klo 19.30 mennessä. Retken käännöspisteessä rantaudutaan Liedon Vanhalinnaan, jossa melojilla on mahdollisuus seurata muinaistulien yön ohjelmaa. Paluu noin klo 24, ehkä vähän jälkeen, takaisin Myllärintalolle.

Yömelonnan hinta on 40 €/henki, sisältäen paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, opastuksen, vakuutuksen ja sisäänpääsyn Linnavuoren yö- tapahtumaan. Omalla kanootilla voi myös osallistua, hinta 20 €/henki.  Edellytyksenä retkelle osallistumiselle on perusuimataito ja 16 vuoden ikä. Reitillä ei ole virtauksia.

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Kanoottikuningas ja Westarit