Muinaistulien yön melonta 31.8.2019

HUOM! KAIKKI KANOOTIT VARATTUJA, tiedustele varapaikkoja tai Kanoottikuninkaan kanootteja osoitteesta info@kanoottikuningas.fi.

Tunnelmallinen iltayön melontaretki valaistuin kanootein Muinaistulien yönä Turun Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä melontaretki lähtee Aurajosen opastuskeskus Myllärintalolta (Valkkimyllynkuja 2, Turku), jonka Kesäkahvila Padollan pihalle kokoonnutaan klo 18.00 alkaen, viimeistään klo 18.30. Melomaan päästään klo 19.30 mennessä. Retken käännöspisteessä rantaudutaan Liedon Vanhalinnaan, jossa melojilla on mahdollisuus seurata muinaistulien yön ohjelmaa. Paluu noin klo 24, ehkä vähän jälkeen, takaisin Myllärintalolle.

Yömelonnan hinta on 35 €/henki, sisältäen paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, opastuksen, vakuutuksen ja sisäänpääsyn Linnavuoren yö- tapahtumaan. Omalla kanootilla voi myös osallistua, hinta 15 €/henki.  Edellytyksenä retkelle osallistumiselle on perusuimataito ja 16 vuoden ikä. Reitillä ei ole virtauksia.

Sitovat ilmoittautumiset:
1. Kanoottipaikkoihin (30 paikkaa) nettilomakkeen kautta:  https://aurajoki.nettilomake.fi/ 
2. Kajakkeihin (5 paikkaa) tai omalla kanootilla vain sähköpostilla: info@kanoottikuningas.fi.

Retken etukäteisinfo ja ohjeet osallistumismaksun suorittamiseen tästä

Jos tämän jälkeen vielä  joku asia on epäselvää, ota yhteyttä retken johtajaan Pasi Vesteriseen:  info@kanoottikuningas.fi tai 050 3628511

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Kanoottikuningas.