Paikkatietoa ja jokitietoa Aurassa 19.4.2018

Mitä paikkatieto ja avoin data tarkoittavat käytännössä? Entä mitä aineistoja saan käyttää vapaasti ja voinko tuottaa omia juttuja maksutta karttapalveluihin? Mitä Aurajoki-tietoa tällä hetkellä kerätään kartalle?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan paikkatiedosta ja sen soveltamisesta käytäntöön yhdistys- ja asukastoiminnassa. Sanna Jokela Gispo Oy:stä kerto paikkatiedon mahdollisuuksista ja Sinikka Paulin ajankohtaisesta Aurajoki kartalle -hankkeesta.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Aika: torstaina 19.4.2018 klo 17.30-19.30
Paikka: Kulttuurinen Nuorisokahvila Cafesco
Hongistontie 1, 21380 Aura , karttalinkki: https://her.is/2EfhK2B
Järjestäjä: Aurajokisäätiö sr/Aurajoki kartalle -hanke ja Auran kunnan vapaa-aikatoimi
Tiedustelut ja ilmoittautumiset ti 17.4. mennessä: Sinikka Paulin p 044 241 5710 sinikka.paulin@aurajoki.net 

Aurajokisäätiön Aurajoki kartalle –hankkeessa tuotetaan kaikille avointa maksutonta sähköistä paikkatieto­aineistoa, johon linkitetään Aurajoen kulttuuri-, maisema-, matkailu- ja ympäristökohteita. Lopputuloksena aineisto tuotetaan karttapalveluksi Aurajokisäätiön omille nettisivuille www.aurajoki.net sekä Varsinais-Suomen liiton Lounais­paikka-palveluun. Näiltä sivuilta materiaali tulee olemaan maksutta vapaasti linkitettävissä ja käytettävissä muuallekin. Hanke saa maaseuturahaston Leader-rahoitusta Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta Varsin Hyvä ry:n ja Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit ry:n kautta.