Melonta Aurajoella

Kanootinvuokraus on tältä kesältä loppunut. Kiitos kaikille melojille aktiivisesta melontakesästä. Nähdään toukokuussa 2018!

Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla (Kesäkahvila Padolla) voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna 16.5.-17.9.2017 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 ja talvikaudella tilauksesta. Juhannuksen aikaan opastuskeskus on suljettuna 22.6.-25.6. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Kesäisin järjestetään retkien lisäksi myös inkkarimelonnan kursseja.

Kanoottien vuokraushinnasto vuodelle 2017 löytyy tästä.

Huomioi, että kanootin vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias.

Vuokran voit maksaa käteisellä, yleisimmillä pankkikorteilla tai Smartum-seteleillä.

KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Aurajokisäätiön toimialueen (Turku, Lieto, Kaarina, Pöytyä, Aura ja Oripää) kouluille opetukseen sisältyvän oppitunnin aikainen kanoottivuokraus on 3 €/hlö, muille kouluille 6 €/hlö. Maksu sisältää kaluston varusteineen, ei opastusta. Pidemmät tai opastetut retket voidaan sopia erikseen. Tiedustelut ja varaukset: Aurajoen opastuskeskus/Kesäkahvila Padolla puh 044-5537408 tai 02-2623441 (opastuskeskuksen aukioloaikoina) tai info@aurajoki.net.

Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot

MELONTARETKET KESÄLLÄ 2017

MUINAISTULIEN YÖN MELONTA 26.8.2017 KLO 18.30-24

Tunnelmallinen iltayön melontaretki valaistuin kanootein Muinaistulien yönä Turun Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä melontaretki lähtee Aurajosen opastuskeskus Myllärintalolta (Valkkimyllynkuja 2, Turku), jonka Kesäkahvila Padollan pihalle kokoonnutaan klo 18.00 alkaen, viimeistään klo 19. Melomaan päästään klo 19.30 mennessä. Retken käännöspisteessä rantaudutaan Liedon Vanhalinnaan, jossa melojilla on mahdollisuus seurata muinaistulien yön ohjelmaa. Paluu noin klo 24, ehkä vähän jälkeen, takasin Myllärintalolle.

Kesäkahvila Padolla on avoinna poikkeukellisesti klo 19 asti tänä  iltana.

Yömelonnan hinta on 30 €/henki, sisältäen paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, opastuksen, vakuutuksen ja sisäänpääsyn Linnavuoren yö- tapahtumaan. Omalla kanootilla voi myös osallistua, hinta 15 €/henki.  Edellystyksenä retkelle osallistumiselle on perusuimataito. Reitillä ei ole virtauksia.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 24.8.2017 klo 16 mennessä:
1. Kanoottipaikkoihin (30 paikkaa) nettilomakkeen kautta:  http://aurajokisaatio.nettilomake.fi
2. Kajakkeihin (5 paikkaa) tai omalla kanootilla vain sähköpostilla: posti(a)westarit.fi

Tarkemmat lisäohjeet osallistujille löytyvät tästä: Yömelonnan etukäteisohjeistus 2017

Jos tämän jälkeen vielä  joku asia on epäselvää, ota yhteyttä retken johtajaan Pasi Vesteriseen:  pasi(a)westarit.fi tai 050 3628511

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Westarit.

 


KANOOTTIVUOKRAT 2017

Kanoottien vuokraus tältä kesältä on loppunut. Tervetuloa taas ensi vuonna!

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla/Kesäkahvila Padolla on vuokrattavana kaksin- tai kolminmelottavia inkkarikanootteja (yhteensä 16 kpl) ja kajakkeja (1 kaksinmelottava ja 4 yksinmelottavaa) aukioloaikoina 1.6.-17.9.2017 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 tai sopimuksen mukaan toukouussa ja syyskuussa myös muina aikoina. Vuokrahinnat vuodelle 2017. Vuokraajan tulee olla yli 18-vuotias.

Tiedustelut: info@aurajoki.net; 044-5537 408 tai 02-2623 441.

Retkille on mahdollista saada tilauksesta oppaan, jonka opastuksen hinta peritään asiakkaalta erikseen tuntiveloituksella.

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on tarjolla alennuksia. Aurajokivarren yläkoululaisille ja lukiolaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 €/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös soutuvene sekä yksikkökajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.