Melonta Aurajoella

Tämän vuoden melontakausi Aurajoen opastuskeskuksessa on päättynyt! Kiitos kaikille hienosta kesästä! Turun Halistenkosken melontalaiturin nostetaan rannalle lokakuun aikana.

Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna 1.6.-31.8. tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 ja talvikaudella tilauksesta. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Kesäisin järjestetään retkien lisäksi myös inkkarimelonnan kursseja.

KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Aurajokisäätiön toimialueen kouluille opetukseen sisältyvä kanoottivuokraus on 3 e/hlö, muille kouluille 6 e/hlö. Maksu sisältää kaluston varusteineen, ei opastusta. Pidemmät tai opastetut retket voidaan sopia erikseen. Tiedustelut ja varaukset: Aurajokisäätiö/ puh 044-5537408.

Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot

MELONTARETKET JA KURSSIT 2016

Kesän melontakausi  retkien, omatoimimelonnan ja kurssien osalta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!


KANOOTTIVUOKRAT 2016

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina 1.6.-31.8.2016 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 tai sopimuksen mukaan syyskuussa myös muina aikoina.

Kanoottivuokraushinnasto 2016

HUOM. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen sekä Smartum- ja TYKY-liikuntasetelit!

Opastuskeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella peritään kanoottivuokrien lisäksi päivystyshinta 30 euroa/alkava tunti. Retkille on mahdollista saada tilauksesta ohjaaja mukaan 36 e/alkava tunti. Oppaan ollessa mukana päivystysmaksua ei peritä.

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on tarjolla alennuksia. Aurajokivarren yläkoululaisille ja lukiolaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 euroa/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös soutuvene sekä yksikkökajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.