Melonta Aurajoella

Melontakausi 2017 on taas alkamassa Aurajoella.

Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna 1.6.-31.8. tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 ja talvikaudella tilauksesta. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Kesäisin järjestetään retkien lisäksi myös inkkarimelonnan kursseja.

KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Aurajokisäätiön toimialueen kouluille opetukseen sisältyvä kanoottivuokraus on 3 €/hlö, muille kouluille 6 €/hlö. Maksu sisältää kaluston varusteineen, ei opastusta. Pidemmät tai opastetut retket voidaan sopia erikseen. Tiedustelut ja varaukset: Aurajokisäätiö/ puh 044-5537408.

Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot

MELONTARETKET  2017

KEVÄTMELONTA 24.5.2017 klo 18-21

Kevätmelontaretki aloitetaan kokoontumalla Myllärintalolle (Valkkimyllynkuja 2, Turku) keskiviikkona 24.5.2017 klo 18.  Kukin meloja saa paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, osallistua voi myös ilman paria. Osallistuakseen melontaretkelle ei tarvitse olla melonut aikaisemmin, edellytyksenä osallisumiselle on kuitenkin perusuimataito. Melontaretkeeen kuuluu opastus ja oppaat ovat mukana koko retken ajan. Retki suuntautuu Turun Halistenkoskelta ylävirtaan. Takaisin ollaan klo 21 mennessä.

Hinta retkelle on 24 €, myös oman kanootin kanssa voi osallistua ja silloin hintana on 12 €. Hinta sisältää kanootin vuokran, opastuksen ja vakuutuksen yhdeltä hengeltä. Lapsille on voimassa samat hinnat.

Ilmoittautumiset tiistaihin 23.5.2017 klo 16 mennessä: info@aurajoki.net tai 044-5537 408 (opastuskeskus, avoinna ti-su klo 10-18).

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Westarit ja Myllärintalon kahvila.

YÖMELONTA 26.8.2017 klo 19-24

Tunnelmallinen iltayön melontaretki valaistuin kanootein Muinaistulien yönä Turun Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Kulttuuria ja liikuntaa yhdistävä melontaretki lähtee Aurajosen opastuskeskus Myllärintalolta (Valkkimyllynkuja 2, Turku), johon kokoonnutaan klo 19. 00. Retken käännöspisteessä rantaudutaan Liedon Vanhalinnaan, jossa on mahdollisuus seurata muinaistulien yön ohjelmaa. Paluu noin klo 24 takasin Myllärintalolle.

Yömelonnan hinta on 30 €/henki, sisältäen paikan kaksinmelottavassa inkkarikanootissa, opastuksen ja vakuutuksen. Omalla kanootilla voi myös osallistua, hinta 15 €/henki. Lapsille samat hinnat. Edellystyksenä retkelle osallistumiselle on perusuimataito. Reitillä ei ole virtauksia.

Ilmoittautumiset torstaihin 24.8.2017 klo 16 mennessä: info@aurajoki.net tai 044-5537 408 (oapstuskeskus, avoinna ti-su klo 10-18).

Retken järjestää Aurajokisäätiö yhteistyössä Westarit ja Myllärintalon kahvila.


KANOOTTIVUOKRAT 2017

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina 1.6.-31.8.2017 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 tai sopimuksen mukaan toukouussa ja syyskuussa myös muina aikoina.

Retkille on mahdollista saada tilauksesta ohjaaja, jonka opastuksen hinta peritään asiakkaalta erikseen tuntiveloituksella.

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on tarjolla alennuksia. Aurajokivarren yläkoululaisille ja lukiolaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 €/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös soutuvene sekä yksikkökajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.