Työpaikka avoinna: Aurajokisäätiö hakee toiminnanjohtajaa!

Aurajokisäätiö sr hakee toiminnanjohtajaa pitkäaikaisen työntekijänsä jäätyä eläkkeelle.

Aurajokisäätiön tavoitteena on terve ja elinvoimainen Aurajoki, joka on myös maisemallisesti ja virkistyksellisesti arvokas. Säätiön ovat perustaneet vuonna 1993 Aurajokivarren kunnat (Oripää, Pöytyä, Aura, Lieto, Kaarina, Turku), MTK-Varsinais-Suomi sekä Lounais-Suomen Kalatalousalue.

Aurajoki on yksi tunnetuimmista joista Suomessa. Aurajokeen ja jokilaaksoon on tallentunut ihmisen ja luonnon vuosituhantinen vuoropuhelu. Historiallisesta arvostaan tietoinen joki on saanut uusia merkityksiä kohtaamispaikkana ja virkistyskäytön kautta. Aurajokisäätiö tekee yhteistyötä jokivarren alueen toimijoiden ja paikallisten asukkaiden kanssa terveen, elinvoimaisen ja virkistävän Aurajoen hyväksi. Säätiön toimitilat sijaitsevat Turun Halistenkosken kupeessa vanhassa Myllärintalossa. Talviaikainen toimisto voi sijaita myös muualla Aurajoen alueella.

Aurajokisäätiön uudistuessa keskeinen tehtäväsi toiminnanjohtajana on säätiön toiminnan kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen. Toivomme sinun auttavan meitä säätiön kehittämispotentiaalin tunnistamisessa matkalla kohti tavoitteitamme Aurajoen virkistyskäytön kehittämiseksi ja vesien suojelun edistämiseksi. Tehtäväsi on päivittäisen hallinto- ja hanketyön rinnalla johtaa Aurajokiohjelman laatimista, avustaa säätiön rahoitusmallin uudistamisessa ja koordinoida tärkeistä yhteistyökumppaneista muodostuvan sidosryhmäverkoston toimintaa. Tukenasi työssä on säätiön hallitus.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää projektijohtamiskykyä ja -osaamista sekä hankerahoitusmekanismien tuntemusta ja hallintaa. Nykyaikaiset viestintätaidot, itsenäinen työskentelyote sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskyky ovat vahvuuksiasi. Hahmotat laaja-alaisia kokonaisuuksia, olet aktiivinen ja innovatiivinen ideanikkari.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Aloitus sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Kiinnostuitko? Toimita hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kanssa 17.11.2023 mennessä osoitteella kunta@poytya.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Aurajokisäätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Joki, 040 6722 900, mika.joki@poytya.fi.