Aurajokisäätiön uusi toiminnanjohtaja aloittaa 1.2.2024

Aurajokisäätiö sr haki toiminnanjohtajaa syksyllä 2023 pitkäaikaisen toiminnanjohtaja Sinikka Paulinin jäätyä eläkkeelle. Hakuaika päättyi 17.11.2023 ja säätiön hallitus valitsi kokouksessaan 14.12.2023 uuden työntekijän 30 hakijan joukosta. Uusi toiminnanjohtaja Eelin Hoffström-Cagiran aloittaa työt 1.2.2024. Kiitos kaikille hakijoille!

Aurajokisäätiön tavoitteena on terve ja elinvoimainen Aurajoki, joka on myös maisemallisesti ja virkistyksellisesti arvokas. Säätiön ovat perustaneet vuonna 1993 Aurajokivarren kunnat (Oripää, Pöytyä, Aura, Lieto, Kaarina, Turku), MTK-Varsinais-Suomi sekä Lounais-Suomen Kalatalousalue.

Aurajoki on yksi tunnetuimmista joista Suomessa. Aurajokeen ja jokilaaksoon on tallentunut ihmisen ja luonnon vuosituhantinen vuoropuhelu. Historiallisesta arvostaan tietoinen joki on saanut uusia merkityksiä kohtaamispaikkana ja virkistyskäytön kautta. Aurajokisäätiö tekee yhteistyötä jokivarren alueen toimijoiden ja paikallisten asukkaiden kanssa terveen, elinvoimaisen ja virkistävän Aurajoen hyväksi. Säätiön toimitilat sijaitsevat Turun Halistenkosken kupeessa vanhassa Myllärintalossa.