Vesilaitosmuseossa talvitauko, helmikuussa aloitetaan jälleen avoimet ovet

Turun Vesilaitosmuseossa vietetään tällä hetkellä talvitaukoa, jonka aikana suunnittelemme alkanutta vuotta ja uudistamme museon nettisivut. Avaamme museon jälleen helmikuussa 2021 ja aloitamme avoimet ovet joka toinen sunnuntai, mikäli koronatilanne sen sallii. Museon vanhoihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.vesilaitosmuseo.fi. Hyvää ja toiveikasta alkanutta vuotta kaikille!

Vesilaitosmuseo esittelee turkulaisen vesilaitostoiminnan historiaa ja luo katsauksen siihen, miten vesihuollon kehitys on muuttanut ihmisen arkea ja elämää viimeisen sadan vuoden aikana. Museoon on avoimina ovina vapaa pääsy. Ryhmät voivat vierailla myös tilauksesta. Museon omistaa Turun Vesihuolto Oy ja sen toimintaa hoitaa Aurajokisäätiö.

Tilamme ovat pienet, joten saatamme joutua ohjailemaan kävijöitä turvallisen etäisyyden säilyttämiseksi – pidäthän itsekin huolen turvaväleistä! Pyydämme myös siirtämään museokäynnin toiseen ajankohtaan, jos tunnet flunssan oireita. Suosittelemme käyttämään vierailulla kasvomaskia. Kiitos huomaavaisuudesta!