Kanoottiretket Aurajoella 2022, kausi päättynyt!

Kiitos kaikille kesällä 2022 Aurajoella ja jokirannoilla vierainneille!

Aurajokisäätiö järjesti kesäkaudella 2022 tuttuun tapaan melontaretkiä ja melontakursseja Aurajoella lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo Halistenkoskella. Kesäkauden aukioloajat olivat Myllärintalolla 1.5.-2.10.2022 tiistai-sunnuntai klo 10-18.

Ensi kauden vinkkejä: Omatoimiretkien ohella voit tutustua inkkarimelontaan ohjatusti maanantaimelonnoissa, joissa harjoitellaan oppaan johdolla tekniikkaa sekä tietysti virkistäydytään Aurajoella. Ilmoittautumislinkit tapahtumasivuillemme, jonne myös päivitetään kesän aikana kauden 2022 tapahtumia.

Kanoottiretkillämme voit tutustua jokimaisemiin ja yhdistää liikuntaa ja kulttuuria. Osa retkistämme sopii aloittelijallekin ja maanantaimelonnoissa pääsee tutustumaan inkkarimelontaan oppaan johdolla. Noudatamme toiminnassamme vallitsevia koronaohjeita, rajoituksia ja varotoimenpiteitä.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Aurajoen opastuskeskuksen aukioloaikoina voit lähteä vuokrakanootilla omatoimiretkelle. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.

Halistenkosken ja Kuralan kanoottilaiturit ovat kaikkien joella melovien käytettävissä. Laiturit nostetaan maihin lokakuun 2022 aikana.