Kanoottiretket Aurajoella 2023

Myllärintalon kanoottivuokraamo on suljettu tältä vuodelta, mutta kanoottilaiturit Halistenkosken ylä- ja alapuolella sekä Kuralan ponttoonisillan vieressä ovat kaikkien vesilläliikkujien käytössä, kunnes ne nostetaan talviteloille lokakuun aikana.

Aurajokisäätiö järjesti kesäkaudella 2023 tuttuun tapaan melontaretkiä ja ohjattua melontaa Aurajoella lähtöpaikkana toimipaikkamme Myllärintalo Halistenkoskella, os. Valkkimyllynkuja 2 Turku. Maanantaimelonnoissa harjoiteltiin oppaan johdolla tekniikkaa sekä tietysti virkistäydyttiin Aurajoella. Yhteistyökumppanimme melonnassa ovat Kanoottikuningas.fi ja kesäkahvila Myllärintalon Annela, joka hoitaa kanoottivuokraamoa ja myös tarjoilee maukkaat eväät Halistenkosken viihtyisässä ympäristössä.

Myllärintalolta on mahdollisuus vuokrata kanoottikalusto Aurajoelle suuntautuvalle omatoimiretkelle. Kesäkausi starttaa toukokuussa ja kanoottivuokraamo on avoinna vielä syyskuussa. Tarkemmat aukioloajat täsmentyvät alkuvuoden aikana.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.

Halistenkosken ja Kuralan kanoottilaiturit ovat kaikkien joella liikkuvien käytettävissä. Laiturit laitetaan vesille huhtikuun lopussa ja ne nostetaan talveksi maihin lokakuussa. Kanoottilaituri löytyy myös Liedon Vanhalinnasta, jonne meloo Myllärintalolta noin 1,5 tunnissa.

Tervetuloa virkistäytymään Aurajoelle!