Kanoottiretket Aurajoella 2022

Aurajokisäätiö järjestää kesäkaudella 2022 tuttuun tapaan melontaretkiä ja melontakursseja Aurajoella lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo Halistenkoskella. Opastuskeskus ja kahvila ovat avoinna jo hiihtolomalla 19-27.2.2022 joka päivä klo 10-16 sekä huhtikuussa viikonloppuisin la-su 10-16. Kesäkauden aukioloajat ovat Myllärintalolla 1.5.-30.9.2022 tiistai-sunnuntai klo 10-18.

Kanoottivuokraus ja -retket aloitetaan toukokuussa säiden salliessa. Voit tutustua menneen kesän tarjontaan tapahtumasivuillemme, jonne myös päivitetään vuoden 2022 tapahtumat alkuvuoden aikana.

Kanoottiretkillämme voit tutustua jokimaisemiin ja yhdistää liikuntaa ja kulttuuria. Osa retkistämme sopii aloittelijallekin ja lyhytkursseillamme pääsee tutustumaan inkkarimelontaan oppaan johdolla. Noudatamme toiminnassamme vallitsevia koronaohjeita, rajoituksia ja varotoimenpiteitä.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Aurajoen opastuskeskuksen aukioloaikoina voit lähteä vuokrakanootilla omatoimiretkelle. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.

Kanoottilaiturit nostettiin talven ajaksi maihin lokakuun 2021 aikana ja laitetaan jälleen vesille huhti-toukokuussa 2022. Laiturit ovat kaikkien joella melovien käytettävissä.