Kanoottiretket Aurajoella 2023

Kiitos kaikille viime kesäkaudella 2022 Aurajoella ja jokirannoilla vierainneille!

Nyt suunnataan katseet jo tulevaan kesään. Aurajokisäätiö järjestää kaudella 2023 tuttuun tapaan melontaretkiä ja melontakursseja Aurajoella lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo Halistenkoskella. Kesäkausi starttaa tiistai-sunnuntai klo 10-18.

Ensi kauden vinkkejä: Omatoimiretkien ohella voit tutustua inkkarimelontaan ohjatusti maanantaimelonnoissa, joissa harjoitellaan oppaan johdolla tekniikkaa sekä tietysti virkistäydytään Aurajoella. Ilmoittautumislinkit päivitetään kevään aikana tapahtumasivuillemme, joissa kerrotaan myös muista kesän 2023 tapahtumista.

Kanoottiretkillämme voit tutustua jokimaisemiin ja yhdistää liikuntaa ja kulttuuria. Osa retkistämme sopii aloittelijallekin ja maanantaimelonnoissa pääsee tutustumaan inkkarimelontaan oppaan johdolla. Noudatamme toiminnassamme vallitsevia koronaohjeita, rajoituksia ja varotoimenpiteitä.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Aurajoen opastuskeskuksen aukioloaikoina voit lähteä vuokrakanootilla omatoimiretkelle. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.

Halistenkosken ja Kuralan kanoottilaiturit ovat kaikkien joella liikkuvien käytettävissä. Laiturit laitetaan vesille huhtikuun 2023 aikana.