Kanoottiretket Aurajoella

Aurajokisäätiö järjesti kesäkaudella 2021 tuttuun tapaan melontaretkiä ja melontakursseja Aurajoella lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo Halistenkoskella. Opastuskeskus siirtyi 1.10.2021 talvikauteen, jolloin emme vuokraa kanootteja tai järjestä retkiä. Voit tutustua menneen kesän tarjontaan tapahtumasivuillemme, jonne myös päivitetään vuoden 2022 tapahtumat alkuvuoden aikana. Kanoottilaiturit nostetaan talven ajaksi maihin lokakuun 2021 aikana ja laitetaan jälleen vesille huhti-toukokuussa 2022.

Kanoottiretkillämme voit tutustua jokimaisemiin ja yhdistää liikuntaa ja kulttuuria. Osa retkistämme sopii aloittelijallekin ja lyhytkursseillamme pääsee tutustumaan inkkarimelontaan oppaan johdolla. Noudatamme toiminnassamme vallitsevia koronaohjeita, rajoituksia ja varotoimenpiteitä.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Aurajoen opastuskeskuksen aukioloaikoina voit lähteä vuokrakanootilla omatoimiretkelle. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.