Kanoottiretket Aurajoella 2023

Aurajokisäätiö järjestää kaudella 2023 tuttuun tapaan melontaretkiä ja ohjattua melontaa Aurajoella lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo Halistenkoskella. Maanantaimelonnoissa harjoitellaan oppaan johdolla tekniikkaa sekä tietysti virkistäydytään Aurajoella. Ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtumasivuillemme, joissa kerrotaan myös muista kesän 2023 tapahtumista. Yhteistyökumppanimme melonnassa on Kanoottikuningas.fi.

Myllärintalolta on mahdollisuus vuokrata myös kanoottikalusto joelle suuntautuvalle omatoimiretkelle. Kesäkausi starttaa 2.5.2023 ja kanoottivuokraamo on avoinna Turun päivään 17.9.2023 saakka tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. Myllärintalo on suljettu helatorstaina 18.5.2023 ja juhannuksena. Yhteistyökumppanimme on kesäkahvila Myllärintalon Annela (Tmi KakkuAnne), joka tarjoilee maukkaat eväät Halistenkosken viihtyisässä ympäristössä.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa myös tilauksesta opastettuja retkiä ja kursseja esimerkiksi työpaikan tyhy-päiville. Lue lisää Aurajokisäätiön jokimelonnasta täältä.

Halistenkosken ja Kuralan kanoottilaiturit ovat kaikkien joella liikkuvien käytettävissä. Laiturit on laitettu vesille huhtikuun lopussa ja ne nostetaan talveksi maihin lokakuussa.