Aurajoen opastuskeskus Myllärintalon ja kahvila Myllärintalon Annelan kesäkausi 2022!

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalon kesäkausi 2022 on meneillään. Esimakua kesään otettiin kahvilassa jo kevään viikonloppuina ja toukokuun alussa startattiin kesäkausi, joka kestää tänä vuonna 2.10.2022 saakka. Olemme avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. Maanantaisin Myllärintalo ja kahvila ovat suljettu. Juhannuksena olemme avoinna juhannusaattona pe 24.6.2022 klo 10-16, juhannuspäivänä 25.6.2022 ja sunnuntaina 26.6.2022 olemme suljettu.

Kanoottivuokraus, -retket ja -kurssit ovat myös pyörähtäneet käyntiin. Opastuskeskuksessa voit vuokrata kanootin omatoimiretkelle Aurajoki-maisemiin tai harjoitella taitojaan vesillä maanantaisin järjestettävissä melonnanohjauksissa. Lue lisää Aurajoella melonnasta täältä. Tietoja retkistä ja kursseista päivitetään tapahtumasivuillemme tänne. 

Talon avoinna pitoa hoitaa kahvila Myllärintalon Annela, joka tarjoilee myös maistuvat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä arkipäivinä lounaan ja viikonloppuisin brunssin.

Opastuskeskuksen löydät osoitteesta Valkkimyllynkuja 2, Turku. Vieraile myös Aurajokisäätiön tapahtumasivuilla, jonne päivitetään retkiä ja tilaisuuksia. Kanoottivuokrauksesta ja melonnasta voit lukea lisää täältä. Omatoimiretkelle Aurajoelle voi tiedustella kanootteja sähköpostitse osoitteesta kanoottivuokraus@aurajoki.net. Yleisiä Aurajokiasioita voit tiedustella ja viestiä osoitteeseen info@aurajoki.net.

Tervetuloa viihtymään Halistenkoskelle ja Myllärintalolle!