Maanantain melontakokeilu Aurajoella 21.8.2023

Aurajokisäätiö järjestää yhteistyössä Kanoottikuninkaan kanssa ohjattua kanoottimelonnan kokeilua maanantaina 21.8.2023 klo 18- noin klo 20, lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo, os Valkkimyllynkuja 2, Turku. Osallistumismaksu on 40 e/ hlö sisältäen opastuksen, kaluston ja vakuutuksen. Tutustutaan muun muassa vesille lähtöön, melatekniikkaan ja rantautumiseen sekä tietysti virkistäydytään jokimaisemissa. Kannattaa varata mukaan vesipullo, säänmukainen asu ja mukavat jalkineet. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, mutta pienemmälläkin porukalla lähdetään liikkeelle.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille avokanoottimelonnasta kiinnostuneille ja se sopii myös ensikertalaisille. Ikäraja on 10 vuotta ja alle 16-vuotiaat voivat osallistua vain vanhempien seurassa. Ilmoittautumislinkki löytyy osoitteessa https://holvi.com/shop/kanoottikuningas/section/aurajokisaatio/

Tervetuloa Aurajoen vesille!

Kesän mittaan Aurajoen opastuskeskuksessa on luvassa monelle maanantaille ohjattua melontaa! Tutustu tapahtumatarjontaamme täältä.