Melontakokeilu Aurajoella 7.8.2023 siirtyi sunnuntaille 13.8.2023

Aurajokisäätiön ja Kanoottikuninkaan ohjattu melontakokeilu siirtyi myrskyisän tuulen vuoksi maanantailta 7.8.2023 sunnuntaille 12.8.2023. Vielä mahtuu mukaan! Lähtöpaikkana Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo, os Valkkimyllynkuja 2, Turku. Osallistumismaksu on 40 e/ hlö sisältäen opastuksen, kaluston ja vakuutuksen. Tutustutaan muun muassa vesille lähtöön, melatekniikkaan ja rantautumiseen sekä tietysti virkistäydytään jokimaisemissa. Kannattaa varata mukaan vesipullo, säänmukainen asu ja mukavat jalkineet. Mukaan mahtuu 15 henkilöä, mutta pienemmälläkin porukalla lähdetään liikkeelle.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille avokanoottimelonnasta kiinnostuneille ja se sopii myös ensikertalaisille. Ikäraja on 10 vuotta ja alle 16-vuotiaat voivat osallistua vain vanhempien seurassa. Ilmoittautumislinkki löytyy osoitteessa https://holvi.com/shop/kanoottikuningas/section/aurajokisaatio/

Tervetuloa Aurajoen vesille!

Alkusyksyn mittaan Aurajoen opastuskeskuksessa on luvassa  vielä monelle maanantaille ohjattua melontaa! Tutustu tapahtumatarjontaamme täältä.